rafting the kicking horse

 
 
rafting in Turkije

Elke dag gratis ophaaldienst vanuit vakantiedorpen ;

 

- Antalya

- Alanya

- Side

- Manavgat

- Belek

- Kemer

- Tekirova

- Beldibi

- Kiris

- Goynuk

- Lara

- Bogazkent

- Kundu

- Kumkoy

- Kizilagac

- Avsallar

- Alara

- İncekum

- Türkler

- Payallar

- Konaklı

- Oba

- Obagöl

- Cikcilli

- Kargıcak

- Tosmur

- Kestel

- Mahmutlar

- Demirtaş

- Gazipaşa

- Yeşilöz

- Serik

- Kumluca

- Kaleiçi

- Örnekköy

- Çamyuva

- Phaselis

- Kuzdere

- Aslanbucak

- Finike

- Demre

- Kekova

- Kaş

- Kalkan

- Patara

- Fethiye

- Ölüdeniz

- Dalaman

- Sarıgerme

- Marmaris

- Bodrum

- Akyaka

- Andere vakantie dorpen.

 RAFTING & OUTDOOR SPORTEN BEDRIJF IN TURKIJE ( Dalaman, Köprülü, Alara, Zamantı, Melen en adere rivieren )
 
Homepagina    |   Prijzen    |   Routes & Locaties    |    Faq    |    Reserveren

Turkije heeft veel bergen en rivieren ideaal voor raften op de rivier . Turkije heeft veel van de beste wateren genesteld te midden van bosrijke berg locales , te raften op de rivier voort te zetten , zowel voor professionals en rookies .
Turkije , met zijn rijke natuurlijke hulpbronnen en honderden rivieren , biedt grote kansen voor watersporten zoals raften , kanoën en waterskiën , terwijl altijd het culturele, historische en ecologische kwaliteiten van het land respecteren .
Naarmate de belangstelling voor natuurgerichte toeristische activiteiten stijgt, sporten beoefend zonder nadelige gevolgen voor de natuur aan belang winnen . Rafting is een van die sporten die een zeer beschaafde competitie vertegenwoordigt . Veel rivieren in Turkiye zijn geschikt voor rafting en kano sport . Aangekomen bij het ​​doel is de ultieme vervulling na het worstelen tegen de wilde stroom van een rivier ondanks alle moeilijkheden . Het verkennen van de ongerepte natuur leiden door de rivier is het grootste plezier dat men ervaart bij raften .
Rafting wordt geoefend met geen schade aan de natuur en zonder dat dit leidt tot meer dan de bouw of vervuiling , en is echt de natuur vriendelijk. Rafting is een van de eenvoudige en beste manier om de schilderachtige schoonheid van de bergen en dalen , historische overblijfselen , dorpjes nabijgelegen rivieren , flora , fauna in Turkije te ontdekken .
Wij zijn een van de pioniers in outdoor sport in Turkije en we zijn het organiseren van een breed scala van activiteiten in de buitenlucht op een regelmatige basis sinds 1985 . Wij geven de hoogste prioriteit aan de normen van veiligheid en professionaliteit . We hebben een multi - nationale team van gidsen met jarenlange ervaring verspreid over vijf continenten . Alle gekwalificeerd zijn in eerste hulp en een EHBO-kit wordt uitgevoerd op elke reis . Onze apparatuur is state of the art , hoge kwaliteit en goed onderhouden .
We organiseren dagelijks white water raften, kanoën , rivier kyaking , kamperen , wandelen en andere outdoor sport activiteiten in alle van de toeristische steden van Turkije . Als u van plan bent naar Turkije reizen voor zaken of vakantie , het opslaan van een dag om te raften activiteit wordt zeer aanbevolen .

Een groot avontuur in natuur. Ideaal voor avonturisten en natuurvrienden. Glij met je boot over het wilde water en de witte schuim van de rivier, geniet van het uitzicht van de natuurlijke parken aan de kust van de Köprülü Canyon.

U zult raften te samen met goed opgeleide professionele raftinghosts. Het water, de zon, avontuur, open buffet aan de rivierkust en een barbecue voor het middageten staat op u te wachten. Zoveel evenementen bij elkaar kunt u in gen een sport branche vinden. U zult uw zelf niet vervelen omdat u steeds mentaal en lichamelijk bezig zal zijn.

DAGELIJK RAFTING EXCURSIE IN TURKIJE

Programma :
● De gasten worden afgehaald van het hotel. ● Met de bus naar de ontmoetingplaats. ● Informatie over raften. ● Rafting uitrustingen ● Raften in het wilde water. ● Terug met bus naar het hotel.

Excursie Dag : Elke dag

Prijs :

rafting, turkije, in turkije, rivier rafting, white rafting, bedrijf, bureau, firma, rafting bedrijf, wild water rafting, rafting excursie, rafting organisatie, canyon rafting, rafting, boeken, Turkije rafting, rafting firma in Turkije, rafting in Turkije, antalya rafting Turkije Rivier Rafting Outdoor Sporten Bedrijf - Antalya Köprülü Kloof Dalaman Cappadocia Coruh Istanbul

Hoofdpagina  Ons Bedrijf Rivieren in Turkije Routes / Locaties    Weer & Temperaturen   Daily Rafting Tochten Programma Ophaaltijden Vanuit Hotels Fotogalerij Rafting Excursies Camperen  Kajakken Kanoën Peddelen op de Rivier Rafting Begeleiding Rafting Uitrustingen Restaurant Verblijf - Accommodaties Trekking  Fietsen Prjzen Veelgestelde Vragen Vluchten naar Turkije Recensies & Beoordelingen Rafting Advertenties   Reserveren Contacteer Ons

Turkije Rivier Rafting Outdoor Sporten Bedrijf - Antalya Köprülü Canyon Dalaman Cappadocia Coruh Istanbul